openDoor

Об'єкт компанії MACO

openDoor

Система контролю доступу openDoor
Двері будинку, квартири або запасного виходу повинні мати можливість відкриватися не тільки за допомогою ключа. Така комфортна система контролю доступу реалізована у MACO в чотирьох варіантах і включає наявність спеціального з'єднувального кабелю. Система контролю доступу openDoor рекомендована до використання, в першу чергу, з замками з трьома фалевая засувка з програми PROTECT Z-TA Comfort. Формула успіху = безпеку замка Z-TA + зручне управління openDoor.
ВАРІАНТИ
Кодовий замок - система інтегрована в дверне полотно
openDoor кодовий доступ в будинок або квартиру проводиться шляхом набору чотирьох або шестизначного коду. Кодовий замок виконаний з нержавіючої сталі і встановлюється зовні на дверне полотно, контрольний прилад інтегрований всередину стулки.
Біометричний - система інтегрована в дверне полотно
 Доступ в будинок або квартиру шляхом натискання на пристрій, що зчитує відбиток пальця. Пристрій, що зчитує встановлено зовні на стулці, контрольний прилад інтегрований в дверний профіль. Вхідне в комплект інфрачервоне дистанційне керування дозволяє змінювати заводські настройки та надає швидкий скидання для нового завантаження даних.
Transporder-Plus - система, інтегрована в дверне полотно
 Доступ в будинок або квартиру здійснюється шляхом зчитування інформації з електронного ключа, чіпа або карти. Пристрій, що зчитує встановлено зовні на стулці, контрольний прилад інтегрується в дверний профіль. Ключі майже всіх автомобільних марок підходять для можливості інтеграції в цю систему відкривання. Пристрій може функціонувати також з безліччю чіпів або карт.

Реалізація об'єкта — 2015 рік
Додано: 29.10.2015
Ідентифікатор: 16103